0

Amsterdam – Wij blijven ons verbazen over de tijd die Karl Lagerfeld vrijmaakt om naast zijn gewone job als ontwerper voor Chanel, Fendi en zijn eigen merk Karl samenwerkingen aan te gaan. De nieuwste is met het Japanse make-up merk Shu Uemera.

Voor de ontwerper is de samenwerking heel logisch. Hij gebruikt al jaren Shu Uemera oogschaduw om schetsen te maken. “It’s better than pastel; nobody has colors like that“. Ook het Japanse merk is natuurlijk te spreken over de samenwerking. “Blending the borderless creativity of Karl Lagerfeld to the makeup expertise of Shu Uemura, we believe this collaboration will bring fun, excitement and modernity to the brand.”

Wat kun je verwachten? De make-uplijn bestaat uit zeventien items. Drie oogschaduw/blush palletten, drie nagellakjes, vier lipkleuren, make-up remover, paarse liquid eyeliner, basis mousse, twee soorten nepwimpers en verschillende make-up hulpjes zoals een wimperkruller.

Het boegbeeld voor de collectie is Mon Shu (dit spreek je uit als mon chou en dat betekent in mijn schat in het Frans). Ze heeft een zwarte boblijn, rode ogen en kleed zich als mister Lagerfeld himself. Rood is trouwens één van de hoofdkleuren van de collectie, het komt zelfs terug bij de oogschaduw!

De collectie is vanaf oktober te verkrijgen en de prijzen beginnen bij 27 dollar.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.shuuemera.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties