0

Amsterdam – De samenwerkingen tussen modeontwerpers en cosmeticamerken vliegen de laatste weken de pan uit.

De excentrieke ontwerper Gareth Pugh liet enige tijd geleden al weten dat hij meer de commerciële kant op wilde gaan en met deze nieuwe carriéremove lijkt dat te gaan lukken. Binnenkort zal de ontwerper namelijk zijn eerste collectie uitbrengen voor cosmeticamerk MAC; iets dat wij super interessant vinden!

Pugh staat bekend om zijn creatieve ontwerpen die vaak veel verder gaan dan andere ontwerpers en soms een stuk minder draagbaar zijn. Over zijn MAC collectie zegt hij het volgende: “Ik wil niet alleen bekend staan als een ontwerper die enkel shows geeft. Ik vind het een uitdaging om business en creativiteit met elkaar te mixen en als je daarin de juiste balans weet te vinden, heb je het volgens mij perfect gedaan.”

De Pugh collectie wordt verwacht te bestaan uit verschillende kleurpaletten en accessoires in speciale verpakkingen. De lijn zal in november verschijnen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte zodra meer bekend is!

Zou jij de producten van Gareth Pugh voor MAC kopen?

Mister Pugh die niet wachten om zijn make-up collectie aan de wereld te tonen. Wij kunnen ook niet wachten, eerlijk gezegd!

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties