0

Amsterdam – Sommige mensen willen van top tot teen gekleed zijn in designer items. En hoewel hun kinderen er ook fashionable uit kunnen zien, dankzij Baby Dior en Stella McCartney Kids, was het plaatje tot voorheen nog niet helemaal compleet.

Gelukkig zijn er, dankzij Missoni’s samenwerking met Bugaboo, sinds kort ook kinderwagens te verkrijgen met een designerlabeltje erop. Maar wat als je niet zo dol bent op de kleurige print van Missoni? Dan kun je komend jaar ook een exemplaar van Fendi aanschaffen, die in rustig mahonie, crème en blauw is uitgevoerd.

Natuurlijk is de kinderwagen, die in samenwerking met het Italiaanse merk Inglesina is gefabriceerd, bezaaid met de ‘F’ van Fendi en voorzien van alle luxe die tegenwoordig een must zijn. En alleen een kinderwagen was natuurlijk niet genoeg. Ook autostoeltjes en buggy’s van Inglesina zijn te verkrijgen in de Fendi uitvoering.

De producten zullen vanaf 2012 te verkrijgen zijn bij door Fendi uitgekozen verkooppunten. Wat de kinderwagen, de buggy en het autostoeltje gaan kosten is nog niet bekend.

Zou jij een designer kinderwagen aanschaffen als je het geld ervoor had?

www.fendi.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties