0

Amsterdam – Na eerdere samenwerkingen met indrukwekkende internationale namen als Jean Paul Gaultier, Paul Smuth en Issey Miyake voor de Limited Edition flessen, komt Evian ook dit jaar weer met het jaarlijkse fenomeen.

Dit jaar kiest het bedrijf er voor om samen te werken met het modehuis van het revolutionaire icoon Courrèges. De samenwerking met de onconventionele uitvinder van de mini-jurk staat in het steken van de ‘Live Young’ positionering van Evian.

Courrèges bevrijdde de vrouwen in de jaren ’60 met zijn gedurfde korte look en dat wilt Evian ook als et meest vrijdenkend merk van natuurlijk mineraalwater. De gelijkenis tussen de jurk en het water begint bij het feit dat beiden ‘niets te verbergen’ hebben. Zo vertelt Gregory Berleur, de Marking Directeur van Danone Waters Benelux: “Niets werd namelijk aan ons water toegevoegd of eruit weggenomen. In essentie is mineraalwater voor water wat bioproducten voor voedsel zijn: de natuur in al haar zuiverheid, zonder enige menselijke manipulatie.”

De elegante en toch vrolijk opvallende fles zal letterlijk en figuurlijk een verfrissende touch geven aan alle feestafels. Bekleed met gestileerde witte en fluorescerend roze bloemen is het zowel emblematisch als een modern Courrèges-ontwerp.

De Limited Edition fles is vanaf de eerste week van oktober verkrijgbaar bij onder andere De Bijenkorf, Cook & Co, Maison de Bonnetrie, waterwinkel en Brandhouse.nl

Het flesje

Zoals de slogan luidt: Live Young!

Wat vind jij van de nieuwe Limited Edition fles? Ga jij er eentje halen?

www.evian.com

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties