0

Amsterdam – Erin Wasson ontwerpt voor Zadig & Voltaire een capsule collectie. De lijn voor het Franse luxemerk gaat eerst bij Net-a-Porter in de verkoop voordat het in 80 winkels wereldwijd ligt. Een goede zet van Zadig & Voltaire om het topmodel  -dat staat bekend om haar rock chick look – te strikken. We can’t wait!

Voor de Erin Meets Zadig-lijn haalde Wasson haar inspiratie uit ‘het leven, klassieke auto’s en Rod Stewart’. In de capsule lijn vind je onder andere jasjes met studs, leren broeken, kasjmieren jumpsuits, een tas van pythonleer en verschillende laarzen. De lijn wordt komende Paris Couture Week gelanceerd in juli. Volgens oprichter Thierry Gillier gaat de presentatie gepaard met veel muziek…

Erin in de campagne van Zadig & Voltaire

Het Franse merk is trots op hun nieuwste aanwinst: “Erin’s collectie is compleet verschillend dan die van ons. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om bijzondere kledingstukken te verkopen. Wij zijn een beetje rock ‘n rol, maar Erin helemaal!” Het topmodel verschijnt ook in de campagne die fotograaf Fred Meylan in de Hamptons schiet.

Het is niet de eerste samenwerking met een bekend persoon. In maart lanceerde Zadig & Voltaire een sieradenlijn met ontwerper Gaia Repossi. Prijzen variëren van € 90 tot € 1400.

www.zadig-et-voltaire.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties