0

Amsterdam – Bloggers zetten de trends, het is dan niet gek dat designers maar al te graag met ze samen willen werken. Zo hebben Chiara Ferragni, Andy Torres en Carolina Engman al een accessoirecollectie voor Mango gemaakt. Dit keer is de beurt aan fashion blogger Elin Kling.

Guess heeft namelijk Elin gevraagd om samen een collectie te ontwerpen voor de Guess by Marciano lijn. Het is de eerste keer dat het merk samenwerkt met een blogger en ze kijken er heel erg naar uit. Elin is één van de invloedrijkste streetstyle bloggers van het moment. Paul Marciano, de CEO en Creative Director, vindt haar vrouwelijk, sexy, zelfverzekerd en ze heeft bovendien veel gevoel voor het merk. De keuze was snel gemaakt om met haar samen te werken.

Elin zelf is ook door het dolle heen. Ze is een groot fan van Guess en hoefde niet lang na te denken toen het gevraagd werd. Ze kon niet wachten en twee dagen nadat ze het Guess-archief was ingedoken, had ze alle schetsen al klaar. De lijn bestaat uit chique blouses, jurken, denim en leer en alles is geïnspireerd op de stijl van klassieke Spaanse vrouwen en matadors.

De collectie zal vanaf november 2012 verkocht worden bij alle GUESS by Marciano winkels, op de website, warenhuizen en multibrand-accounts in Europa. Wil je alvast een kleine sneak peek? Bekijk de video dan hieronder.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.guess.eu

(Tekst: Lisa Tervoort)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties