0

Amsterdam – Missoni, Marc Jacobs, Paul Frank en Bas Kosters hebben al eerder kinderwagens ontworpen voor Bugaboo. Maar aan dat indrukwekkende rijtje namen kan nu een nieuwe worden toegevoegd.

Binnenkort kun je jouw kind namelijk vervoeren in een heuse Viktor&Rolf kinderwagen. Het idee wat je krijgt bij ‘jouw allereerste auto’ is de inspiratie geweest voor het limited edition Chameleon3 Bugaboo van V&R. Zo hebben de achterwielen van ‘My First Car’ zilverkleurige velgen en het Viktor & Rolf embleem, op de voetenzak en achterkant van de wieg zit een ‘kentekenplaat’ met daarop de tekst bb – hearts – V&R en er is gebruik gemaakt van grijze autosportstof.

Viktor Horsting en Rolf Snoeren over de collaboration: ”De samenwerking met Bugaboo was voor ons een creatieve uitdaging, omdat het buiten ons directe ontwerpgebied valt. Dit is interessant omdat je anders over objecten gaat nadenken, waardoor we de ‘My First Car’ Bugaboo voor ogen kregen.”

Ben jij na september 2012 uitgerekend en wil je er stylish bijlopen met jouw Bugaboo? Ga dan voor het exemplaar van Viktor&Rolf die vanaf dan te verkrijgen is voor 1500 euro. Ook is er een aparte voetenzak te koop voor 150 euro.

www.bugaboo.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties