0

Amsterdam – Boss Orange komt met limited editions van Boss Orange Man en Boss Orange Woman, om zo een initiatief van Unicef te ondersteunen.

Met het School for Africa project van Unicef kunnen meer kinderen in Madagaskar toegang krijgen tot het onderwijs en hebben zo een kans op een betere toekomst. Unicef werkt al vaker met bekende designers aan het School for Africa om kinderen in Afrika een kans te geven, zo gaf Gucci vorig jaar nog een gulle donatie.

Boss lanceert onder het motto nieuwe ‘Today. To Help. Together‘ de limited editions deze maand. Zo zorg je nu bij de aankoop van een limited edition van Boss één schooldag voor vijftig arme kinderen uit Madagaskar.

Sienna Miller is het gezicht van de Today. To Help. Together Boss Orange Woman, een geur van zoete appels en witte bloemen, aangevuld met een stevige en warme basis van vanille en olijfhout. Voor de Today. To Help. Together Boss Orange Man is acteur Orlando Bloom gevraagd. Dit is een frisse appelgeur met vanille en bubingahout en mannelijke houtachtige noten.

Een heerlijke geur en voor een goed doel. Met Boss Orange en Unicef kan iedereen nu ook een bijdrage leveren om voor de kinderen in Madagaskar dat verschil te maken.

Today. To Help. Together.’ Limited Edition BOSS Orange Woman 50 ml kost € 54,00
‘Today. To Help. Together.’ Limited Edition BOSS Orange Man 50 ml kost € 51,00

www.boss-fragrances.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties