0

Amsterdam – Allebei zijn het Amsterdamse merken en heel erg hip en trendy. De samenwerking tussen Blond Amsterdam en Fab. lag dus voor de hand. Gisteren lanceerde ze samen hun nieuwe Blond loves Fab. lijn en ILFN was erbij.

Blond Amsterdam kennen we natuurlijk van het populaire servies en Fab. staat bekend om zijn fashionable tassen en portemonnees. Nadat Femque en Janneke van Blond Amsterdam een kijkje hadden genomen in de showroom van Fab. en een leuke praatje hadden gemaakt met ontwerpster Fabienne, kwamen ze op het idee om samen te werken. De twee merken moesten natuurlijk duidelijk zichtbaar zijn in de ontwerpen en wij kunnen jullie vertellen, dat is gelukt.

Tijdens een gezellige high-tea, waar alles geserveerd werd in Blond servies, stond de collectie naar ons te stralen. Bij binnenkomst waande je gelijk in de wereld van beide merken. Overal hingen de tassen en portemonnees en de ruimte had de feeling van de Blond Amsterdam winkel. Een lancering is natuurlijk niks zonder cadeautjes, dus kreeg iedereen een gelukssleutel. Met deze kon je kans maken op één van de nieuwe producten en natuurlijk viel onze eigen stagiair Daphne in de prijzen. Ze was de gelukkige die een Blond loves Fab. Orange portemonnee had gewonnen.

Onder het genot van een gezellig hapje en drankje, konden wij de collectie van dichtbij bewonderen. De Blond loves Fab. collectie bestaat uit twee tassen en één portemonnee, die allemaal in verschillende kleuren zijn uitgebracht. Zo is er de klassieke Fab. Bag en ook de Helena Bag met het grote herkenbare hart van Fab erop kunnen binnenkort bekeken worden in de winkels. De vormen van de tassen en de portemonnee laten Fab. helemaal naar voren komen en het kleurgebruik zorgt voor de Blond uitstraling. De binnenkant bestaat uit de vrolijk print van Blond Amsterdam en aan iedere tas hangen de letters ‘F’ en ‘B’ en natuurlijk het grote hart.

Vanaf vandaag zijn de tassen en portemonnees te koop bij alle bekende Fab. verkooppunten, de flagship stores van Blond-Amsterdam en in de webshop van Fab. en Blond-Amsterdam.

Bekijk de Fab. by Blond collectie hieronder en klik erop om te bestellen.

De nieuwe collectie van Blond meets Fab.

De prijzen die je kon winnen. Stagiair Daphne had de Fab by Blond Orange portemonnee gewonnen, die links hangt

Fab. by Blond Bag Orange voor € 249,-

Fab by Blond Bag Pink voor € 249,-

Fab by Blond bag Aqua voor € 249,-

Helena Fab by Blond Bag Pink voor € 279,-

Helena Fab by Blond Bag Dark Grey voor € 279,-

Helena Fab by Blond Bag Fuchsia voor € 279,-

Fab. by Blond Purse Aqua voor € 109,-

Fab by Blond Purse Orange voor € 109,-

Fab by Blond Purse Pink voor € 109,-

www.fab.nl
www.blond-amsterdam.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties