0

Deense FashionistaAmsterdam - Omdat de herfstvakantie alweer voor de deur staat komt ILFN met een nieuwe rubriek! Namelijk City Trip News; The Most Fashionable stedentrips van het moment! We informeren je over alle hotspots op het gebied van shoppen, uitgaan, hotels en eten/drinken.

We trappen af met de modestad Kopenhagen! Deze stad gelegen in Denemarken is the place to be van het moment! So Milaan move over, Kopenhagen steelt deze herfst toch echt de show!

Om te beginnen hebben we de reis via www.flyas.com zo low-budget mogelijk voor je uitgezocht, want het grote geld gaat natuurlijk pas uitgegeven worden in Kopenhagen zelf! Voor 3 dagen kopenhagen betaal je via www.flyas.com € 240 euro p.p. dit is inclusief alle toeslagen en belastingen.
KopenhagenEenmaal aangekomen in Kopenhagen wil je natuurlijk wel onthaald worden like a real star! Dan moet je zeker het Avenue hotel boeken. Dit hotel bevat alle facetten die je shoppingtrip tot een succes maken! Het avenue ligt namelijk op een steenworp af van het hippe centrum, ook straalt ze luxury en fashion uit. Kijk voor meer impressies op www.avenuehotel.dk
HotelkamerNadat jullie de koffers in het hotel hebben achtergelaten is het tijd voor koffie en een broodje, want vliegen maakt je natuurlijk een beetje gaar! Daarom zetten wij de leukste en hipste restaurantjes even voor je op een rijtje:
www.europa1989.dk
www.icebarcph.com
www.biom.dk
www.ricehouse.dk
www.cofoco.dk
www.cafehovedtelegrafen.dk

Ice BarWeer helemaal opgefrist? Dan is het nu tijd om jullie shoptrip van start te laten gaan! Via www.cphcool.dk kun je van te voren een ware shoppingtrip door Kopenhagen boeken, zo kom je tenminste echt op de juiste plaatsen want jullie hebben geen tijd te verliezen! Do you love Vintage? Kijk dan even op www.decorvintage.dk voor het bezoekadres en als je dan toch bezig bent bezoek dan ook meteen even de website www.day.dk hier vind je echt de meest fashionable items die je hier in Nederland nog niet eens kunt vinden!
VintageAls jullie na het shoppen nog enigszins puf en voeten over hebben kijk dan op www.vega.dk voor alle hotspots op het gebied van uitgaan!
HotspotKijk voor meer informatie over Denemarken en Kopenhagen op www.visitdenmark.nl/kopenhagen

ILFN loves Kopenhagen! Do you?

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties