0

Dagje of weekendje eruit in Antwerpen?Amsterdam – Heb je deze maand nog een paar vrije dagen of wil je er gewoon lekker een weekendje uit? Ga dan naar Antwerpen. Er is uitverkoop tot het eind van deze maand. Elke week worden de kortingen iets hoger. In België blijven er dingen in de winkels hangen die bij ons soms binnen een dag al uitverkocht zijn. Over het algemeen de moeite waard dus. New Look(nu ook in Rotterdam) en Pinko zijn echt winkels waar je even binnen moet kijken.

Op zondags van 8:00 tot 13:00 kun je terecht op de Vogeltjesmarkt (Theatherplein), net zoiets als onze Noordermarkt met veel vintage en leuke hebbedingetjes.

Mocht je daar willen slapen kijk dan even op www.hotelspecials.nl, dan kun je overnachten voor ongeveer €30 per persoon met ontbijt!

Parijs heeft trouwens ook uitverkoop, maar Antwerpen is toch een stukje dichterbij. Wie weet heb je ook nog even tijd om langs te gaan bij het modemuseum. www.momu.be

Neem genoeg geld, een pinpas of een creditcard mee, want ook de joodse wijk met super veel juweliers is de moeite waard! Have fun!, Winkelstraten: hoofdstraat (Antwerpse Kalverstraat) Meir, Voor de duurdere winkels:Hopland/Schuttershofstraat, Lombardevest, Steenhouwersvest, Nationalestraat.

antwerpen.gasamen.nl

De buit:
De buit

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties