0

Louis VuittonAmsterdam – Reizen doe je in stijl en dan mogen de reisgidsen van Louis Vuitton natuurlijk niet ontbreken. Op 15 oktober lanceert het Franse merk een reeks nieuwe City Guides. Basel, Deauville, Genova, Knokke-le-Zoute, Leeds, Mykonos, Malaga en Tel Aviv zijn dé nieuwe Europese bestemmingen voor dit najaar. Fashioncities London, Los Angeles en Rome zullen nu ook in individuele boxen aangeboden worden.

Met veertig steden in haar bestand gevuld met 10.000 adressen geeft Louis Vuitton de (wereld)reizigers onder ons een nieuwe kijk. Bekende en onbekende locaties van de verschillende steden worden onder de loep genomen door veelzeggende personen. Bekijk Bracelona door de ogen van top Architect Ricardo Bofill of laat je leiden door de adviezen van Bernhard Blaszkiewitz, directeur van de Berlin zoo.

Iedere City Guide bevat  één of meerdere uitneembare boekjes die makkelijk zijn mee te nemen naar de  plaats van bestemming, voorzien van handige plattegronden en praktische informatie. Het nieuwe design van de reisgidsen is gebaseerd op een vintage label waar Louis Vuitton haar inspiratie uit putte voor haar welbekende collectie reiswaren. De stijl is vertaald naar de hedendaagse illustraties van Ruben Toledo. De Louis Vuitton City Guides zijn verkrijgbaar in de Louis Vuitton winkels,  op www.louisvuitton.com en in een aantal Franse  bookshops.

Kijk voor meer informatie over deze City Guids op www.louisvuitton.com

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties