0

Amsterdam – Voor vele van jullie is dit het laatste dagje werken voordat de wintersport begint. Heb jij je koffers al gepakt? Doe die dan nog maar even open en check of je de beste, fijnste en meest verzorgende producten niet vergeet!

We zetten de fijnste producten voor je lippen, haren en gezicht even op een rijtje.

1. Een goede zonnebrandcrème is het belangrijkste van allemaal! Als je echt de hoogte in gaat op de bergen, is een hoge SPF absoluut noodzakelijk. Zorg ervoor dat je de crème meerdere keren per dag opnieuw op smeert.

Ambre Solaire SPF 30 € 11,99

2. Als je je goed hebt ingesmeerd en lekker in de skielift zit op weg naar de volgende afdaling, met het zonnetje in je gezicht, zijn er soms plekjes die net even wat meer bescherming nodig hebben. Neus, oren en lippen zijn ideaal te beschermen met deze stick.

Clinique € 24,40

3. Ken je het dat je huid zo droog kan zijn, dat het gewoon pijn doet. Een goede, hydraterende bodylotion moet dit tegen kunnen gaan. Wij zijn fan van de SOS lotion van Nivea.

Nivea € 6,95

4. Natuurlijk moet je je handen ook goed hydrateren. Wil je weten wat – volgens ons – de beste handcrème  is!? Het antwoord: Estee Lauder Re-Nutriv Intensive Smoothing Hand Creme. Dat is een mond vol, maar dat verdient hij ook.

Estee Lauder 46,50

5. Wist je dat ook je haar kan bevriezen?! Ja echt! Het kan bevriezen en vervolgens afbreken. Bescherm je haar dus goed. Nooit met nat haar de piste op gaan en goed insmeren met bijvoorbeeld een serum. Ook in haar producten zit tegenwoordig vaak een beschermingsfactor.

John Frieda € 13,99

6. En omdat dit wondermiddeltje werkelijk overal goed voor is, mag het niet ontbreken in je tas. Tegen schrale lippen, wondjes, droge neus….

Vaseline € 2,09

7. Tot slot een goede nagelverharder, want al die kou vinden je nagels niet zo fijn. Een echte klassieker, de nagelverharder van Herome.

Herome 10,99

Zo, nu mag je je koffer echt dichtritsen en wensen we je een hele fijne vakantie!!

www.drogisterij.nl & www.clinique.nl

(Daniek Bernhard)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties