0

NEW CHARITY Coupe d superman Amsterdam – Ook de kappersbranche is wel in voor een goed doel, want wie niet! De website Hair Heroes is een onafhankelijke stichting die door middel van evenementen, vernieuwende acties en creatieve projecten geld inzamelt voor het goede doel. Hair Heroes stelt de Nederlandse kappersbranche in staat zich te verenigen en de handen ineen te slaan tegen kindermisbruik in Zuidoost-Azië.

Elke dag worden er kinderen gevangen genomen, misbruikt en gedwongen tot slavernij en prostitutie. Door de krachten van alle kappers te bundelen kunnen ze zo veel mogelijk kinderen hun leven terug geven. Alle opbrengsten van Hair Heroes gaan direct naar de stichting Stop Kindermisbruik. Ook is Hair Heroes betrokken bij het verwerken van de trauma’s die de bevreide kinderen hebben opgelopen.

In Zuidoost-Azië worden elke dag kinderen gevangen genomen, misbruikt en gedwongen tot slavernij en prostitutie. Hair Heroes helpt ook deze onschuldige kids te bevreiden uit bordelen, vangen ze op, leiden ze op en bereiden ze voor om op eigen benen te staan. In de slotfase van het proces kunnen zij een kappersopleiding volgen zodat ze ook daadwerkelijk wat kunnen als ze hun eigen weg in slaan. Ook hierbij helpt Hair Heroes met kappersbenodigheden, klaslokalen en lesmateriaal.

Op 31 oktober komen alle kappers van Nederland samen om hun hart te laten spreken. Tijdens een spectaculaire show laten zij hun visie op prêt-á-porter en avantgarde zien voor 2011.

Met deze avond en een aansluitend knalfeest, brengt Hair Heroes de Nederlandse kapperswereld in rep en roer! Deze avond wil je niet missen! Een spectaculaire show met grote kappersnamen, BN’ers, verrassende acts, de Hair Heroes Video, de cheque overhandiging van de opbrengst van de Nationale Salonactie aan Yolanthe Cabau van Kasbergen en een aansluitend feest met top DJ Erick E!

NEW CHARITY(EVENT) Coupe d superman

Draag je steentje bij en save the date!

Wanneer? Zondag 31 oktober
Waar? Passenger Terminal, Amsterdam

NEW CHARITY Coupe d superman

Koop je kaarten hier. Heb je een kapperssalon en wil je helpen, klik dan hier.

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties