0

Amsterdam – Dat de angels van Victoria’s Secret prachtig zijn om te zien weten we natuurlijk allemaal. Maar dat ze hun lichaam ook in de strijd gooien om goede doelen te ondersteunen is misschien bij minder mensen bekend.

Gisteren waren de mooie dames echter hard aan het werk om het goede doel te steunen in New York. Tijdens een fietstocht in de wijk Tribeca gooiden modellen als Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel and Lily Aldridge hun conditie in de strijd om te helpen aan het bestrijden van kanker.

Alessandra Ambrosio was heftig aan het tweeten over de spannende fietstocht: “It was so much fun!!! RT @VictoriasSecret: It’s a cardio fundraising par-tay in here”#SupermodelCycle“. Ook Candice Swanepoel, waarvan je eerder lieten weten dat zij het gezicht is van de vrouwencollectie van Tom Ford, kon het niet laten om te tweeten over het event. “@soulcycle was amazing!!!! I’m so full of life and so happy to be healthy. No matter how bad your day might have been, be thankful. Bunsofsteel.”, waren de digitale woorden van het model.

Zelfs legendarische fietser Lance Armstrong, die zelf kanker overwon, liet via Twitter weten trots te zijn op de hard werkende dames! Wij zijn stiekem ook trots dat deze mooie modellen mee promoten aan zo’n goed doel!

De mooie angels na hun fietstocht. Natuurlijk zien ze er prachtig uit!

Wat vind jij van deze actie voor het goede doel? Laat het ons weten!

(Beeld: Vogue.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties