0

Pink Ribbon Chi StijltangAmsterdam – Het is al weer bijna oktober en dat betekend Pink Ribbon maand! Deze maand staat geheel in het teken van borstkanker. Ieder jaar is er veel aandacht van de media en zullen ook vele BN’ers zich hard maken voor de strijd tegen Borst Kanker.

Het haarverzorgingsmerk CHI steunt de Stichting Pink Ribbon met een Special Limited Edition van de CHI Ceramic Hairstyling Iron. Deze roze stijltang zal vanaf 1 oktober voor 129,- euro in de professionele kapperszaken verkrijgbaar zijn. Hiervan gaat 10% naar de stichting Pink Ribbon. Quinty Trustfull, ambassadeur Stichting Pink Ribbon ging voor deze actie samen met Charlotte Labee (Miss Universe- Nederland 2008 en PR Ambassadeur voor Farouk Systems) op de foto. Deze foto is te zien in het glossy Pink Ribbon Magazine die op 22 september uitkomt. Ben jij ook helemaal into Pink en wil je graag je steentje bijdragen?

Kijk dan eens op www.pinkribbon.nl hier vind je natuurlijk de stijltang van CHI, maar ook nog veel meer fijne producten speciaal voor Pink Ribbon!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties