0

Yolanthe Kabau van CasbergenAmsterdam – Yolanthe Cabau van Kasbergen, initiatiefneemster en ambassadrice van Stichting Stop Kindermisbruik, zou vandaag een tour door Nederland maken langs verschillende bevrijdingsfestivals, maar helaas is Yolanthe verhinderd.

I Love Fashion News zou vanavond op het podium op de Dam de nieuwe Heart Necklace en Heart Earrings overhandigen aan Yolanthe. Van elk verkochte Necklace of Earrings gaat er 1 euro naar Stichting Stop Kindermisbruik. De overhandiging gaat vanavond dus helaas niet door, maarje kan hier de Necklace en Earrings bestellen en toch Stichting Stop Kindermisbruik helpen!

Yolanthe begon deze stichting met een goede reden. “In India worden minderjarige meisjes opgesloten in bordelen; kleine hokken met een matrasje. Sommige meisjes zijn pas 7 jaar oud. Als de deur van het hok open gaat komt er een kom rijst, een bord pap of een nieuwe ‘klant’ naar binnen. Het leven van deze meisjes is een hel… Ieder meisje dat we bevrijden is er een. Het is een heel leven dat je redt”, aldus Yolanthe.

www.stopkindermisbruik.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties