0

WasgoedAmsterdam – De kleding bank zet zich in voor mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Nu is dit natuurlijk een supergoed intiatief! Maar door de crisis krijgt ook de kledingbank het steeds zwaarder. Mensen leveren niet meer zoveel kleding aan als vroeger, omdat ze simpelweg zelf ook veel minder shoppen dan voor de crisis. Hierdoor moet de kledingbank steeds vaker nee verkopen aan de mensen die juist zo hard nodig hebben!

Toen kledingwinkel [email protected] dit horen kreeg, besloten ze direct om de kledingbank een handje te helpen!

Hoe? Vanaf donderdag 1 oktober gaat de Nationale jeans collectie 2009 van start! Kom naar 1 van de [email protected] stores en doneer hier jouw oude jeans. Deze schenkt de winkel dan aan de kledingbank en jij krijgt hiervoor meteen 25 euro korting op de nieuwe jeans collectie van 2009! Die overigens bestaat uit vele goede merken.

Het wasmiddel Robijn wilde ook haar steentje bijdragen en daarom krijg je bij aankoop van je nieuwe jeans een gratis flacon klein& krachtig jeans cadeau!

Gevolg?! Jij blij, [email protected] Work blij en misschien nog wel het allebelangrijkste! Kledingbank en de mensen die het in deze tijd extra moeilijk hebben, heel blij!

Dus kom tussen 1 en 14 oktober naar 1 van de [email protected] Work stores, lever je oude jeans in  en pak die 25 euro korting!

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties