0

Marlies DekkersAmsterdam – Al jaren stromen ze dagelijks binnen: brieven en e-mails van vrouwen getroffen door borstkanker met het verzoek aan Marlies Dekkers om iets voor hen te ontwerpen. Dat goedpassende lingerie na zo’n ingrijpende ziekte een belangrijk hulpmiddel kan zijn bij het hervinden van de vrouwelijkheid en dus het zelfvertrouwen begrijpt Marlies maar al te goed. “Helaas is het voor mij technisch onmogelijk om voor iedere vrouw een aparte collectie te ontwerpen, hoe graag ik dat ook zou willen.”

Toch vond de ontwerpster dat ze iets moest doen en daarom besloot zij een speciale pasavond te organiseren voor (ex-)borstkankerpatiënten om te kijken of zij hen met lingerie uit haar bestaande collectie kon helpen. En dit was een groot succes!

Daarom zal Marlies dit jaar in samenwerking met chirurg-oncoloog Jean Klinkenbijl het personeel, van zowel de eigen marlies|dekkers stores als van haar retailers, trainen om de verkoop van lingerie aan (ex-)borstkankerpatiënten te optimaliseren. Vervolgens zullen de marlies|dekkers stores en tientallen lingeriespeciaalzaken voor hen extra opengesteld worden.

Tijdens deze bijzondere avonden kan er door de patiënten op gemak gekeken worden of de
lingerie van marlies|dekkers geschikt is. Bovendien krijgen ze  op deze avonden 10% korting op de huidige lingerie collecties van marlies|dekkers.

Wanneer:
Woensdagavond 14 en 28 oktober 2009 tussen 19:00 en 21:00 uur.

Waar:
In verschillende lingerie speciaalzaken.

Kijk voor meer informatie en om te zien welke lingeriespeciaalzaken deze bijzondere avonden organiseren op www.marliesdekkers.com

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties