0

ZoldAmsterdam – Vintage for charity. Met deze insteek gaat Zold.nl de samenwerking aan met Orange Babies voor het opzetten van een speciaal evenement met als doel, hoe kan het ook anders, zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Tijdens een  inzamelingsborrel op 8 oktober in de White Space in Amsterdam kunnen mooie vintage kleding, schoenen en accessoires aangeboden worden. Na deze inzameling worden de items aangeboden via de online charity shop van Orange Babies: orangebabies.designer-vintage.com.

De gehele opbrengst zal ten goede komen van  Orange Babies, die ervoor zorgt dat zwangere vrouwen en moeders met HIV  in Afrika een beter bestaan tegemoet gaan. Dit mooie initiatief is ook in bekend Nederland niet onopgemerkt gebleven . Zo heeft Leco van Zadelhoff laten weten een paar D&G kinderschoentjes te doneren, stelt styliste Danie Bles een denim motorjack ter beschikking en schenkt Danielle Overgaag een mooi kinderjasje van Bonpoint.

Wil jij zelf ook bijdragen aan dit goede doel?  Ga dan op zoek naar items die jij graag zou willen doneren. Denk hierbij aan de Designer-Vintagemerken zoals Prada, Gucci, Chanel, of Fashion-Vintage van merken zoals Antik Batik, Blue Blood, Citizens of Humanity en Uggs. Ook kinderkleding is welkom. Je kunt je aanmelden voor een donatie door voor 1 oktober een email te sturen naar [email protected]. Zo maak je eveneens kans om samen met bekende donateurs en de nieuwe Orange Babies ambassadrice Fiona Hering, aanwezig te zijn tijdens de bovengenoemde inzamelingsborrel. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.zold.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties