0

TennisAmsterdam – Voor een exclusief event, waarin liefdadigheid de hoofdrol speelde, werd court no 7 van Roland Garros omgetoverd tot een legendarisch tennisparadijs! Uitgenodigd door het luxe Zwitserse horlogemerk Longines, vierden hier Stefanie Graf en Andre Agassi, 10 jaar na dato, nogmaals hun heugelijke overwinning. Beide kampioenen, die tot de Ambassadors of Elegance van Longines behoren, gingen op deze unieke dag de strijd aan met jeugdige talenten uit 10 verschillende lanen.  En ondanks het feit dat de weersomstandigheden te wensen over lieten, waren zowel de twee tennislegendes, als de jonge tennissterren super enthousiast.

Als dank voor dit sportieve optreden doneerde Longines een bedrag van $80.000 aan de twee liefdadigheidsinstellingen waarvoor Graf en Agassi zich inzetten. In persconferentie na het tennisevent benadrukten de twee toptennissers hun betrokkenheid bij de Children for Tomorrow en de AndreAgassieFoundatian. Beide organisaties ontfermen zich actief over het lot van kansarme kinderen!
Longines
Deze bijzondere dag werd afgesloten door een exclusief galadiner op het Pavillon Cambom Capucines. Hier werden onder het genot van een bijzonder diner en de spectaculaire muzikale talenten van zangeres Arielle Dombasle, twee mooie Longines horloges geveild.

De Longines horloges, allebei rijkelijk ingelegd met diamanten, werden geveild om er voor te zorgen dat de totale opbrengst verhoogd werd. Daarmee kwam het uiteindelijke bedrag dat Graf en Agassi voor de Children for Tomorrow en de Andre Agassie Foundation in ontvangst mochten nemen maar liefst op $ 220.000!
Voor meer informatiekun je kijken op: www.longines.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties