0

Leger des HeilsAmsterdam – Afgelopen week zagen we op RTL4 hoe verschillende BN’ers en bekende Nederlandse ontwerpers zich inzetten voor het Leger des Heils. In het programma Herrie met Sterren moesten tien BN’ers onder toeziend oog van topkok Herman den Blijker een diner voor 90 gasten bereiden. Dat  meldt het Leger des Heils. Zo stonden o.a. Quinty Trustfull en Jeroen van der Boom te zwoegen in de keuken terwijl Connie Breukhoven en Lieke van Lexmond de gasten bedienden. Naast een diner vond er een spectaculaire modeshow plaats waarbij verschillende Nederlandse ontwerpers aan de slag gingen met ingezamelde kleding van het Leger des Heils.

Zo toverde Addy van den Krommenacker een oude vitrage om tot een heuse bruidsjurk die door Lieke van Lexmond aan de aanwezige gasten werd gepresenteerd tijdens een speciale modeshow. Ook Monique Collignon, Antoine Peters, Kim Bakker en SuperTrash transformeerden oude kledingstukken tot prachtige nieuwe ontwerpen. Dit allemaal om aandacht te vragen voor de grote nationale inzamelingsactie van het Leger des Heils: ‘Het Leger kan de kleren krijgen’.

Ook jij kunt een steentje bijdragen: door heel Nederland staan namelijk speciale kledingcontainers en ook op verschillende vestigingen van het Leger des Heils kun je oude kleding inleveren. Kijk op www.legerdesheils.nl voor een adres bij jou in de buurt.

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties