0

NEW CONTEST: Victoria Koblenko neemt eerste Edun t-shirt in ontvangstAmsterdam – Afgelopen dinsdag werd het eerste MADE-BY Edun t-shirt gelanceerd, die door niemand minder dan de altijd fashionable Victoria Koblenko in ontvangst werd genomen. In de Bijenkorf in Den Haag vond het modefeestje van het duurzame label MADE-BY plaats, dat ter ere van hun 5 jarig bestaan samen met modemerk Edun (van de vrouw van U2 zanger Bono) een internationale ontwerpwedstrijd uitschreef.

Onder het motto ‘fashion with respect for people and planet’ werden er talloze ontwerpen ingestuurd. Dianne Delahunty uit Londen is de uiteindelijke winnaar met haar ‘RESPECT’ t-shirt, die bij de Bijenkorf verkrijgbaar is. Een deel van de opbrengst zal te goede komen aan Conservation Cotton Initiative, dat kleine gemeenschappen in Afrika helpt om een beter productieproces voor de Biologische katoenteelt op te zetten.

Victoria Kloblenko neemt het eerste exemplaar met trots in ontvangst: “Ik vind het belangrijk dat er aandacht aan duurzame mode wordt besteed. Naar mijn mening is er op dit moment weinig aanbod in mode die zowel hip en fashionable, als duurzaam is. Ik zou graag willen stimuleren dat deze twee dingen samen gaan, zodat we met duurzame kleding een grotere groep bereiken. Daarnaast geef ik graag vijf euro meer uit om het productieproces achter het kledingstuk transparant te maken.” aldus Victoria Koblenko.

NEW CONTEST: Victoria Koblenko neemt eerste Edun t-shirt in ontvangst

NEW CONTEST: Victoria Koblenko neemt eerste Edun t-shirt in ontvangst

Kijk voor meer informatie op www.made-by.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties