0

Amsterdam – Helaas is borstkanker nog een veel voorkomende ziekte. Gelukkig besteden veel stichtingen er aandacht aan zodat de behandelingen steeds beter kunnen worden. Nu zijn My-Wardrobe.com en Fashion Targets Breast Cancer een samenwerking aangegaan om nog meer geld te verzamelen.

Fashion Targets Breast Cancer is alweer drie jaar bezig met het geld inzamelen en voorlichting te geven over borstkanker. Om ze hierbij te steunen heeft My-Wardrobe.com samen met het team van Daisy Jewellery drie exclusieve Chakra armbandjes voor ze ontworpen. Elk armbandje heeft een rood bandje en op het rondje staat de tekst stability, prosperity en grounding gegraveerd. De armbandjes zijn verkrijgbaar een rondje in de kleuren zilver, goud of rose-goud.

Je kunt er natuurlijk eentje kopen maar het is ook heel leuk om ze alle drie bij elkaar te dragen. Daarnaast is het een perfect cadeautje! Van de opbrengst wordt 30 procent gedoneerd aan Fashion Target Breast Cancer. De armbandjes kosten tussen € 69,02 en € 104,72 en zijn op My-Wardrobe.com te bestellen.

Bekijk de foto’s hieronder en klik erop om te bestellen.

Daisy Jewellery Limited Edition Sterling Silver Aura Chakra Bracelet bij my-wardrobe.com voor € 69,02

Daisy Jewellery Limited Edition 24ct Gold Vermeil Aura Chakra Bracelet bij my-wardrobe.com voor € 102,34

Daisy Jewellery Limited Edition 24ct Rose Gold Vermeil Aura Chakra Bracelet bij my-wardrobe.com voor € 104,72

www.my-wardrobe.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties