0

NEW BRACELET: Soho Hearts War ChildAmsterdam – Dit jaar brengt Soho Hearts the summer essential voor 2010 op de markt! De must have armbandjes worden nu al gedragen door sterren als Kate Moss, Tyra Banks en Christina Aguilera en zijn over de hele wereld te koop. Met de gevlochten dunne bandjes in donkerblauw, donkerroze en cream met glimmend gouden peace-tekentjes steun je ook nog eens het goede doel namelijk War Child!

Juliette Booker, die afwisselend in New York en Amsterdam woont en de oprichtster is van Soho Hearts, vertelt waarom we heeft gekozen voor War Child: “Kinderen horen niet thuis in oorlogsgebieden, dat staat vast. De mogelijkheden daar wat aan te veranderen zijn beperkt, maar door een lijn te ontwerpen waarvan een groot deel van de opbrengst naar War Child gaat, willen we op onze manier bijdragen aan een betere toekomst van deze kinderen.” Natuurlijk willen wij een bedelarmband die War Child steunt!

De bedelarmbanden van Soho Hearts zijn verkrijgbaar voor € 39,95. Van dit bedrag gaat €12,50 rechtstreeks naar War Child.
NEW MAGAZINE: SuperTrash ‘the big fashion issue’
SoHo Hearts
Voor de online shop en verkoop adressen www.sohohearts.com

(Eline Stijkel)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties