0

Amsterdam – Altijd al eens vooraan willen zitten bij Amsterdam International Fashion Week of styling advies krijgen van Fred van Leer? Dat kan, KWF Kankerbestrijding maakt het mogelijk door te bieden op speciale ‘Days of Love its’.

Op de website van fightcancer.nl worden de ‘Love its’ aangeboden. Om kans te maken op zo’n speciale dag of product moet je erop bieden. Alle speciale deals zijn een bepaalde tijd beschikbaar en wanneer de tijd stopt heeft de hoogste bieder de deal. Met deze actie wordt dan ook geld ingezameld voor het bestrijden van kanker. Alle belevenissen en producten die aangeboden worden, zorgen ervoor dat het leven nog mooier wordt.

De actie duurt vier weken en omdat elke deal ongeveer twee dagen duurt, komen er veel voorbij. Zo kan je onder andere bieden op een frontrow plek bij SuperTrash, een stylingadvies van Fres van Leer, een reis naar Londen inclusief een diamanten ring van Royal Asscher, G-Star RAW Tailor Experience of vliegtickets naar een KLM-bestemming naar keuze. Ook bekende BN’ers als Marlies Dekkers, Johhny de Mol en Barry Atsma zullen een speciale ‘Love it’ weggeven.

Houdt de website van Fight cancer dus goed in de gaten en steun het goede doel. De actie loopt van 7 mei tot 4 juni. Bekijk het promotiefilmpje alvast even hieronder.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.fightcancer.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties