0

Amsterdam – Merken gaan graag een samenwerking aan met andere brands om tot een leuk product te komen. Modehuis Gucci heeft de handen ineen geslagen met de Italiaanse automerk Fiat om samen tot stylish verantwoorde auto te komen, die vanaf 2011 te verkrijgen is.

Om deze samenwerking te vieren zijn vijf creatieve mensen gevraagd om hun visie over de Fiat 500 by Gucci op film te zetten. Gucci en Fiat hebben voor deze shorts films Jefferson Hack (Editor in Chief van Dazed & Confused en AnOther Magazine), Chris Sweeney (regisseur van de film NOWNESS), Olivier Zahm (Editor in Chief van Purple Fashion magazine), Franca Sozzani (hoofdredactrice van Vogue Italy) en Alexi Tan (regissuer) weten te strikken.

Creative Director Frida Giannini van Gucci over de samenwerking: “Ik ben erg blij dat we samen konden werken met de groep van creatieve mensen en kijk er naar uit om hun intpretaties van 500 by Gucci te zien! Door dit project hebben we weer een ander aspect van het moderne in reizen in stijl onder de loep kunnen nemen.”

Vanaf vanavond kun je de films helemaal hier bekijken, maar hieronder staan alvast enkele foto’s.

Vogue Italia

Purple

Dazed & Confused

Alexi Tan

Nowness

Wij willen deze stylish verantwoorde auto wel!

www.500bygucci.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties