0

Fashion ChequeAmsterdam – De nieuwe modecadeaubon fashioncheque viert feest. Vorig jaar zomer sloot fashioncheque de eerste winkels aan in de Amsterdamse PC Hooftstraat, op dinsdag 9 juni jl. kon een koppeling worden gemaakt met de 1001ste winkel. Dit maakt fashioncheque in één klap tot de grootste en meest geaccepteerde modecadeaubon van Nederland. Vanaf nu kan dan ook met recht worden gesproken van een fashionable gift voor iedere maat en smaak.

De mijlpaal werd gevierd bij Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland, die als 1001ste winkel werd aangesloten. Directeur eigenaar Paul Konijnendijk nam daarbij de eerste uitgave van een nieuwe limited edition verpakking in ontvangst. Bedoeld als knipoog naar de ontsluiting van de 1001ste winkel, is de nieuwe fashioncheque verpakking geïnspireerd op het thema Duizend en één nacht.

Latest fashion must-have
De latest fashion ‘must-have’ is verkrijgbaar in 20, 50 of 100 euro. In tegenstelling tot vele andere cadeaubonnen is fashioncheque trendy en stijlvol verpakt. De fashionable giftcard geeft hiermee een geheel nieuwe dimensie aan het begrip cadeaubon. fashioncheque is verkrijgbaar bij aangesloten modeondernemers, alle Nederlandse postkantoren en in de webshop.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties