0

Sarah Jessica ParkerAmsterdam – Heeft Carrie Bradshaw haar Blahniks’ ingeruild voor eco-vriendelijke schoenen in Sex And The City? Op 5 september zijn de modieuze klompen van het Zweedse modemerk Swedish Hasbeens gespot aan de voeten Sarah Jessica Parker op de set van SATC 2. Het merk sprong natuurlijk een gat in de lucht, toen zij de Swedisch Hasbeens bij mode icoon Sarah Jessica Parker spotte! Alles wat deze vrouw aantrekt is namelijk meteen een hit!New Celeb Shoe– “Carrie maakte  Manolo Blahnik, Ugg Boots en de Cosmopolitan cocktail  tot wat het nu is, zegt  Emy Blixt, designer van Swedish Hasbeens. “En natuurlijk ziet ze er geweldig uit op onze super-high peep-toes.”

– “Dit is een teken dat de moderne vrouw in de VS de hoogwaardige kwaliteit van eco-fashion leert waarderen”, zegt Cilla Wingård Neuman CEO van Swedish Hasbeens. “De tijd is gekomen om die plastic pumps, die pijn doen aan je voeten, weg te gooien”.

In september lanceert het merk haar eerste herfst/winter collectie. De laarzen en sandalen zijn in meer dan 170 winkels over de hele wereld te koop! Een voorproefje op hun nieuwe lente/zomercollectie 2010  zie je op www.swedishhasbeens.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties