0

Amsterdam – Benieuwd naar wat de celebs dragen? ILFN houdt je op de hoogte van wat de sterren aan hebben en waar je de items die ze dragen kunt shoppen, is dat niet handig?

Actrice Rachel Bilson heeft haar roem te danken aan de succesvolle serie The O.C., waarin ze Summer Roberts speelde. Na dit succes was ze een tijdje niet meer te zien in kaskrakende series of films. Gelukkig is daar weer verandering in gekomen en speelt ze op dit moment in Hart of Dixie de rol van Zoe hart. Deze Amerikaanse serie blijkt een groot succes te zijn.

In de tussentijd is ze altijd in de picture gebleven door haar liefde voor fashion. Ze wordt dan ook gezien als een echt fashion-icon. Haar stijl is dan ook te omschrijven als klassiek en haar favoriete stijliconen zijn Kate Moss en Diane Keaton.

Op straat is ze altijd tot in de puntjes gestyled te spotten. Zo werd ze een tijd terug gezien in een leren short met daarop een lieftallig licht roze bloementjes blouse. Wij hebben de short en daarop lijkende top en schoenen gevonden voor jullie.

Bekijk de look hieronder en klik op de foto’s om te bestellen.

De look van Rachel Bilson

SuperTrash Short Pamela bij WeLikeFashion.com voor € 99,95

Just Female Top Career bij WeLikeFashion.com voor € 64,95

Vero Moda Cardigan Basti Pink bij WeLikeFashion.com voor € 19,95

Fab. Clutch Ita Love Stud Pink bij WeLikeFashion.com voor € 129,95

Friis & Company Pumps Cameline Black bij WeLikeFashion.com voor € 84,95

www.welikefashion.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties