0

Artbag Amsterdam – a.s. Zaterdag 28 november vragen tientallen Nederlandse artiesten en topmodellen extra aandacht voor de verkoop van de ArtBags van STOP AIDS NOW! In de lichthal van een bomvolle Amsterdamse Bijenkorf showen meer dan dertig bekende Nederlanders drie nieuwe ArtBag-designs op de catwalk. Modeontwerper Bas Kosters verzorgt een fashionshow die wordt gelopen door BN-ers en modellen van MTA Models. Kosters tekende ook voor het design van een van de drie ArtBags, designer Tord Boontje en kunstenaar Ronald Boonacker verzorgden de twee andere bijzondere ontwerpen.

Bekende Nederlanders die dit jaar de catwalk op gaan zijn o.a. Gerard Joling, Patricia Paay, Nicolette Kluijver, Hans Klok, Bastiaan van Schaik, Fiona Hering, Ivan Paulovich (winnaar So You Think You Can Dance), Frans Molenaar, Joop Braakhekke, Hind, Henriette Tol, de Gooise Meisjes, Lola en Holly Brood, Nathalie Makoma, Victoria Koblenko, Geraldine (winnares Sterretje Gezocht) en de drie finalisten van Benelux Next Top Model.

De ArtBag is vanaf 28 november -zolang de voorraad strekt- voor 5 euro verkrijgbaar op www.stopaidsnow.nl en bij alle Bijenkorf-vestigingen, Bruna, V&D, de Fairtrade-winkels en de DIRK-, BAS- en DIGROS-supermarkten.

Wanneer: Zaterdag 28 november om 14:00

Waar: In de lichthal van de Bijenkorf Amsterdam

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties