0

SylvieAmsterdam – Sylvie van der Vaart is sexy, heeft stijl en klasse en laat dit nou ook precies hetgeen zijn wat automerk BMW wilt uitstralen! Daarom hebben zij onze Sylvie weten te strikken voor de nieuwste reclame campagne van BMW.

In de commercial laat Sylvie zien dat je in een BMW zonder zorgen met een perfect gestyled kapsel door een windtunnel kan rijden. Je kapsel zal nog net zo glamorous zijn als voor het ritje met open dak! Als eerste mocht zij plaatsnemen in een oldschool E30 bordeauxcabrio uit ‘87. Met een perfecte hairdo stapte ze in, het woei behoorlijk hard in de windtunnel en dat overleefde haar kapsel natuurlijk niet! Om aan te tonen dat de techniek van BMW in de loop der jaren verbeterd is, stapt Sylvie vervolgens in een gloednieuwe 3-Serie cabrio uit dit jaar. In een strak businesspak neemt ze plaats en opnieuw wordt het erg winderig in de windtunnel, en wat blijkt? Haar kapsel blijft perfect in shape!
Sylvie in de oude BMW
Sylvie in de nieuwe cabrio
Goed om te weten is dat tijdens de shoot nog niet bekend was dat Sylvie ziek was. Dit kwam later pas aan het licht. Dat BMW haar in heeft gezet voor een pr-stunt met wapperend haar is uiteraard zonder opzet gedaan, ze hadden namelijk de campagne tijdelijk uitgesteld.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk het dan hier www.autojunk.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties