0

Whitney PortAmsterdam – Donderdag 17 september showde it- girl Whitney Port, voor de eerste keer haar eigen kledinglijn tijdens de New York Fashion Week.

Dat Whitney een ware fashionista is met een geweldig gevoel voor mode, hebben we allemaal kunnen zien tijdens onze favourite series The Hills en The City. Als toelichting op de show vertelde ze een collectie te hebben ontworpen met kleding die ze zelf ook zou dragen.

Nicholas K., Mara Hoffman en Whitney showden alle drie hun nieuwste collectie tijdens een gezamenlijke show.
Gezien het celebstatus van de blonde schone waren alle ogen op haar gericht. Natuurlijk waren ook de camera’s van MTV erbij voor een nieuwe reeks The City.

Dat haar lijn een hoog meidengehalte heeft, was natuurlijk te verwachten! Zo zagen we veel korte rokjes in de kleuren zwart, floral, zilver metallic, en met veel bedoelen we ook echt véél! Ook zagen we enkele tie-dye effecten (handmatige verftechniek voor kleding).
Whitney PortWij wensen Whitney veel succes met de lancering van haar kledinglijn genaamd Whitney Eve. Deze is overigens nog niet verkrijgbaar in de winkels ,maar daar wordt hard aan gewerkt! “Anywhere that wants to sell it. I’m open to everyone”, aldus Whitney.’

Wij van ILFN zijn in iedergeval zeer benieuwd! Jij ook? Kijk dan op www.nymag.com voor beelden van de show van Whitney en andere gebeurtenissen van de afgelopen New York Fashion Week.

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties