0

NEW CELEB BRAND: Daisy Low& Julia Restoin-Roitfeld voor EspritAmsterdam – Voor de voorjaar-/zomercollectie van 2010 is het internationale lifestyle-merk Esprit helemaal vernieuwd. Het merk weet de aandacht te trekken d.m.v. een slimme celebrity-campagne, met de mooie Daisy Low als het frisse, nieuwe gezicht van edc by Esprit en de prachtige Julia Restoin-Roitfeld als het gezicht van de Esprit-lijn Women Casual.

Daisy Lowe, dochter van zangeres Pearl Lowe en Bush-zanger Gavin Rossdale, doet al vanaf haar 2e modellenwerk en op 15-jarige leeftijd kreeg zij een contract bij Select Model Management. Vervolgens was zij te bewonderen in bladen als de Italiaanse Vogue, Elle, GQ, Marie Claire, Grazia en Sunday Times Style. Zo is zij op eigen kracht een ware IT-girl geworden.

Julia Restoin-Roitfeld is de dochter van Carine Roitfeld, hoofdredacteur van de Franse Vogue. Nadat ze was afgestudeerd aan de School of Design in NYC in 2006, heeft Julia een naam opgebouwd als socialite en als muze voor Tom Ford.

Esprit hoop zich hiermee ook voor het jongere publiek weer volledig op de kaart te zetten!
NEW CELEB BRAND: Daisy Low& Julia Restoin-Roitfeld voor Esprit
NEW CELEB BRAND: Daisy Low& Julia Restoin-Roitfeld voor Esprit
(Juliët Oosterom)

www.esprit.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties