0

Sarah Jessica ParkerAmsterdam – Het ultieme stijlicoon Sarah Jessica Parker is tijdens het shooten van “Sex and the City” the movie deel 2 gespot met het een jeans uit de PEDAL SKY ZIP lijn van het merk Closed.Wat betreft het merk is The New York Fashionweek al overbodig! Sarah Jessica Parker draagt hun merk en dat ook nog eens tijdens het shooten van de SATC film deel 2!! Wat wil je nog meer?!

Het filmen van de nieuwe Sex and the City film was nog maar net begonnen toen hoofdrolspeelster Sarah werd gespot in de jeans van de nieuwe Closed lijn. Ze draagt hier de PEDAL SKY ZIP, die ze gecombineerd heeft met een opgeknoopt geruit cowboy blousje. Het stijlicoon zegt dat ze ook prive een groot liefhebber van het merk is, en nu draagt ze haar favoriete stijl dus ook op de set!

The PEDAL SKY ZIP creeert een sexy look en dit is door hoge taille met een slanke pasvorm niet alleen voor het perfecte figuurtje van de filmster weggelegd! De legging look en de ritsen op enkelhoogte die je zowel open als dicht kunt dragen zorgen voor de musthave jeans van 2010! De collectie met o.a. de jeans van Sarah is vanaf 10 mei 2010 overal bij Closed verkooppunten verkrijgbaar, precies op tijd voor de wereldpremiere van Sex and the City the Movie deel 2!

Ook fan van de stijl van Miss Parker? Kijk dan op www.closed.com en creeer je eigen stijl!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties