0

MLYAmsterdam – Vanmiddag konden jullie al genieten van de backstage beelden van MLY en jullie waren natuurlijk net zo nieuwsgierig als ik naar het eindresultaat dat later op de dag gepresenteerd werd.

Voor de tweede keer fietste ik door de kou naar de Westerunie, waar de temperaturen ook binnen onder het vriespunt bleven. De show opende heel toepasselijk met een filmpje waarbij de modellen in een sneeuwlandschap rond dwarrelden.

Eerder die dag was mij verteld dat deze beelden zijn opgenomen n Noorwegen waar de modellen in temperaturen van -30 graden moesten poseren. Wat een respect heb ik voor de modellen, visagisten en haarstylisten die dit prachtige resultaat hebben weten neer te zetten. De show met de naam painting pictures is al net zo’n lust voor het oog. De kledingstukken bestaan uit interessante patronen en mooie kleurcombinaties.In sommige ontwerpen wordt het picture painten zelfs letterlijk vertaald.

blbl

Mooie combinaties.

blbl

Paint by number motief.

bl

Grove blokmotieven.

Zoals we van haar gewend zijn brengt Emily Hermans ook in deze show twee contrasten naar boven: ditmaal het balletmeisje en de avonturier die een afspiegeling van haar jeugd vormen. Onder de modellen veel ex-Hollands Next Topmdel kandidaten waaronder de tweeling Loïs en River.

tweeling

Tweeling Loïs en River

De ontwerpster met alle modellen

De ontwerpster met alle modellen (PiXinDigital)

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties