0

NEW CATWALK REPORT: RAAK kleurt roodAmsterdam – De show opende gisteravond met een sprookjesachtig Disney geluid maar ging al gauw over in de bekende tune van Lady Gaga. Modewinkel RAAK presenteerde haar zesde show in de Zuiveringshal op het Westergastfabriek terrein. Voordat de eigen collectie van Jos van Raak op de catwalk verscheen werden in drie rondes 54 sets getoond uit de collectie van de winkel. De thema’s marine, classy en ‘full colour’ werden onder andere geshowd door de vaste BN-modellen, zoals Lieke van Lexmond, Froukje de Both en Irene van der Laar. Ook zangeres Giovanca Ostiana was weer van de partij.

De show werd afgesloten met een spetterende glamour ronde in de kleur ‘Rood’. De kick-off van de ronde vuurrode japonnen, werd gedaan door een prachtige, sprookjesachtige, witte trouwjurk. Ook deze keer was Jos van Raak er weer in geslaagd om zijn bekende elegante en vrouwelijke stijl om te zetten in zeventien spetterende creaties. De rode avond jurken, gemaakt van zijde en crêpe, waren afgewerkt met parels en Swarovski diamanten.
Natuurlijk ontbrak de mini-RAAK tijdens deze avond niet. Na het einde van de show konden de fashionista’s de net geshowde kledingstukken direct kopen.
NEW CATWALK REPORT: RAAK kleurt rood
NEW CATWALK REPORT: RAAK kleurt rood
NEW CATWALK REPORT: RAAK kleurt rood
NEW CATWALK REPORT: RAAK kleurt rood
www.raakamsterdam.nl

(Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties