0

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Matthew WilliamsonAmsterdam – Al eerder zagen jullie op I Love Fashion News hoe de Nederlandse Iris van Herpen schitterde op de London Fashion Week, maar er was natuurlijk veel meer te zien op de veelbesproken Britse modeweek.

Zo zagen we veel bloemen bij Christopher Kane die doen denken aan de prints van een traditionele kimono en zijn weergegeven op zwarte glanzende materialen waar veel kant in is verwerkt. De gladiator-sandalen maken het plaatje compleet.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Christopher Kane

Burberry Prorsum schrijft voor Fall 2010 leren broeken voor, die in de collectie overheersen. Gecombineerd met fijne transparante stoffen en stoere volumineuze jassen kunnen we spreken van een collectie vol contrasten.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Burberry Prorsum

Matthew Williamson geeft wat het publiek van hem verwacht, maar verlegt daarbij wel zijn grenzen. Heldere blauwtinten en etnische prints gecombineerd met neutrale grijstinten en warme stoffen. Toch zijn het de silhouetten en lijnen in de ontwerpen waarmee hij succes behaalt.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Matthew Williamson

House of Holland zegt het met strepen en prints. Donkere blauwtinten en ‘faded’ kleuren worden op onverwachte wijze gecombineerd, waardoor het geheel dynamisch en speels overkomt.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - House of Holland

Vivienne Westwood Red Label laat een bonte Fall 2010 collectie zien met een rebels tintje. De fel roze ruiten en drukke prints vormen een contrast met de grunge look die wordt neergezet in de donkere jassen en opvallende kreten die in de ontwerpen zijn verwerkt.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Vivienne Westwood Red Label

Honden op de catwalk die voor de show van Mulberry in matching outfits aangelijnd meeliepen. Veel paars en blauw zien we voorbij komen, vormgegeven in mooi plooiwerk  bij zowel de heupen als de schouders. De veel geziene luipaardprint maakt de beestenboel compleet.

NEW CATWALK REPORT: hoogtepunten London Fashion Week - Mulberry

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties