0

Dennis DiemAmsterdam – Gisteravond was club Trouw in Amsterdam podium voor de creaties van Dennis Diem. Deze ontwerper is gespecialiseerd in korsetten maar geeft hier zijn eigen, vernieuwende invulling aan. Voor Dennis geen zachte poedertinten of boudoir sferen, maar dwalende modellen in sobere kleuren en opvallende silhouetten. De show opende met een model dat gehuld in zuurstofmasker achter glas gevangen zit.

Dennis laat ons een diverse collectie zien waarin hij speelt met vormen: volumineuze kragen en lange slepen met veel strikken en omgeslagen stofdelen. Een mix van origami en corsages geven een duidelijke verwijzing naar zijn Japanse rondreis. We zien veel transparante stoffen en zijde terug in de collectie in contrasterende koele kleuren.

Losvallende stoffen en rijke decoraties.

Losvallende stoffen en rijke decoraties.

Veren en transparante stoffen.

Veren en transparante stoffen.

De vele vormen en applicatie op de achterkant van de ontwerpen zijn erg interessant en doet het publiek een tweede keer omkijken. Aan het einde van show ontdoet het model zich van haar zuurstofmasker en loopt onder oorverdovende muziek de catwalk af, langs de fotografen de diepte in…

Indrukwekkende slepen

Indrukwekkende slepen.

eindmodel

Het laatste model.

The end...

The end...

Kijk voor meer informatie over deze ontwerper op www.dennisdiem.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties