0

NEW CATWALK REPORT: BoutyqAmsterdam – Naast een kijkje achter de schermen geven we jullie op I Love Fashion News natuurlijk ook een kijkje tijdens de show van Boutyq: een avond vol mode en inspiratie met shows van ontwerper Sjaak Hullekes en PPQ, die gepresenteerd werd door schoenenontwerper Jan Jansen.

Voordat hij van start gaat werden we eerst verrast met een mini concert met een goed ogende pianist en 4 gouden keeltjes. Na deze muzikale uitspatting neemt Jan het weer over, die een beetje moeite schijnt te hebben zijn tekst te onthouden en ook om zijn spiekbriefjes bij zich te houden. Het doet er allemaal niet toe, het publiek is vertederd en de show kan beginnen.

Schoenenontwerper Jan Jansen is voor een avond presentator

Schoenenontwerper Jan Jansen in een opvallend outfit

De collectie ‘Small Town Boy’ laat een moderne dandy zien, waar Sjaak Hullkes zo bekend om staat. Zijn stijl is elegant en subtiel, maar blijft interessant door de details en de verfijndheid van zijn ontwerpen. Mooie pastelkleuren afgewisseld met donkere blauw en grijstinten maken de collectie tot een zeer draagbaar geheel, maar wel voor mannen die een beetje durven op te vallen. Op een goede manier, uiteraard.

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes

Sjaak Hullekes bedankt het publiek

Sjaak Hullekes bedankt het publiek

PPQ laat met de collectie ‘Fantasia’ een mooie draagbare collectie zien die veel barokinvloeden vertoond. Het designduo heeft veel gebruik gemaakt van zware stoffen als fluweel uitgewerkt in zwart en goudtinten met mooie vormen en plooien. Vooral de jassen zijn erg mooi afgewerkt, om de prachtige broderien niet te vergeten. ‘Fantasia, in the dark of night you’re by my side‘.
PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

PPQ

Voor de afterparty van start ging werd er nog wat nagepraat en gedronken. Zo liepen we Django en zijn muze model Josh tegen het lijf en ook Beertje van Beers en Tom Sebastian poseerden voor onze camera. Lois was met de I Love Fashion News scooter naar de show gekomen, die ze samen met haar zusje River won. Trots poseerde ze voor ons.

Janice ineterviewt bloggers voor zijn programma op TMF

Janice interviewt bloggers voor zijn programma op TMF

Django en Josh

Josh en Django

Beertje van Beers en Tom Sebastian

Beertje van Beers en Tom Sebastian

Lois op de I Love Fashion News scooter :-)

Lois op de I Love Fashion News scooter :-)

Boutyq was weer een succes en met twee hele mooie collecties hebben de ontwerpers vanavond de lat weer een stukje hoger gelegd!

Kijk voor meer informatie op www.mynthboutyq.com of www.wellaprofessionals.nl

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties