0

Amsterdam – Calvin Klein lanceert vandaag een nieuwe campagne voor de allereerste lifestyle-collectie bestaande uit parfum, ondergoed en jeans. Bekende gezichten als Lara Stone, Pixie Geldof, Alice Dellal, Bambi Northwood-Blyth, Abbey Lee Kershaw en Ruby Aldridge zijn hierin te zien.

Fotograaf Steven Meisel schoot de beelden. Voor de campagne heeft het merk de modellen in een ruimte gestopt met verschillende kledingstukken en maten. Onder het mom van dat ‘het niet uitmaakt wat je draagt, maar hoe je iets draagt’. “Calvin Klein speelt zo met proporties en androgynie,” aldus Kevin Carrigan, directeur van het modemerk. “De vrouwen droegen bijvoorbeeld baggy jeans of oversized shirts. Ze maakten de collectie eigen.” Hij verwijst naar de personalisatie van mode. De campagne versterkt dat nog eens extra. En met modellen als Lara en Alice wordt de campagne alleen maar mooier. De Britse Vogue meent dat deze campagne die van Kate Moss wegblaast!

Calvin Klein

Lara Stone

Naast bovenstaande namen zijn ook boxer Robert Evans, Brits model en danser Jackson Blyton Megran en Zweedse artiest Viggo Janason te zien. Op de website is binnenkort meer te zien.

www.ckone.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties