0

Amsterdam – Het nieuws dat internationaal schoenenlabel Jimmy Choo samenwerkt met wereldberoemde fotograaf Nan Goldin is natuurlijk groots! Ten ere van het vijftienjarig bestaan laat het merk Nan de nieuwste foto’s van de campagne schieten.

De nieuwe Icons collectie van Jimmy Choo is vanaf volgende maand verkrijgbaar en bestaat uit de vijftien best verkochte modellen vanwege het vijftienjarig bestaan van het label. “These modern interpretations of classic designs represent the iconic glamour of Jimmy Choo today.’ zegt Tamara Melon, de oprichtster van Jimmy Choo. Samen met de collectie wordt ook de Jimmy Choo Foundation volgende maand gelanceerd. De stichting zal geld inzamelen voor verschillende goede doelen voor vrouwen en 10% van de netto-omzet zal dan ook rechtstreeks naar The Jimmy Choo Foundation gaan.

Het werk van Nan wordt gerespecteerd, zo kiest ze er ook voor om juist niet in een studio te fotograferen. Foto’s van haar en haar vrienden werden vaak thuis genomen; wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval.  Dit is dan ook de reden dat Jimmy Choo koos voor de samenwerking met de fotografe. We like!

Bekijk hieronder de campagnefoto’s en een filmpje voor een exclusief kijkje achter de schermen!

Model 'Marlene'

Model 'Tippi'

Model 'Raquel'

Model 'Faye'

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wat vind jij van de samenwerking van de opkomende Icons collectie van Jimmy Choo?

www.jimmychoo.com

(Charisse Stoffels)

De nieuwe Icons collectie van Jimmy Choo is vanaf volgende maand verkrijgbaar en bestaat uit de vijftien best verkochte modellen vanwege het vijftienjarig bestaan van het label. Samen met de collectie wordt ook de Jimmy Choo Foundation volgende maand gelanceerd. De stichting zal geld inzamelen voor verschillende goede doelen voor vrouwen en 10% van de netto-omzet zal dan ook rechtstreeks naar The Jimmy Choo Foundation gaan.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties