0

Amsterdam – We lieten eerder al weten dat Olivia Palermo model staat voor het nieuwe parfum van Rochas. Het was even wachten maar we hebben nu de eerste beelden van de campagne en de geur zelf.

Volgens Olivia staat Rochas voor pure vrouwlijkheid en dat is ook terug te ruiken in Les Cascades de Rochas. Het parfum heeft aan de ene kant een hele nieuwe geur maar aan de andere kant ruik je ook het authentieke waar ze bekend mee geworden zijn. Het is fris en laat je denken aan een fontein in Frankrijk en tegelijkertijd het Italiaanse eiland Sicilië. Je droomt weg wanneer je de geuren van ananas, mandarijn, mango, witte bloem en musk ruikt. Om dicht bij het merk te blijven, heeft het flesje veel weg van de andere parfums.

De campagne is geschoten bij de fontein van het Palais Royal in Parijs door Camilla Akrans. Bij de campagne is ook een video opgenomen door Dimitri Karakatsanis die binnenkort ook uitkomt. Het parfum wordt in mei gelanceerd in de Franse parfumerie Marionnaud. Voor 50 ml eau de toilette betaal je 48 euro en voor 100 ml eau de toilette 72 euro.

Het parfum is pas in juli in Nederland te koop. Tot die tijd doen we het nog even met de campagnefoto’s. Wat vinden jullie ervan?

Olivia Palermo voor het nieuwe parfum Les Cascades de Rochas

Nog even afwachten tot juli...

www.rochas.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties