0

LongchampAmsterdam  – Longchamp verrast ons alweer met een gedurfde reclamecampagne waarin het militaire thema van de nieuwe Herfst-Winter collectie op brutale wijze, maar toch met opvallend veel ‘chic’ en humor wordt gepresenteerd!

De gelegenheid voor Longchamp om de prêt-à-porter collectie HW09 voor te stellen op in de stijl van de militaire Parade en dè gelegenheid om supermodel Daria Werbowy, naast Kate Moss, stijlicoon en nu al 3 jaar op rij het boegbeeld van Longchamp, te zetten!
Longchamo
Achter de camera, lijken Mert & Marcus alle codes en regeltjes aan hun laars te lappen met deze originele shoot. Speels en ondeugend drijven Kate en Daria de spot met de soldaten, dagen ze uit, gebruiken al hun vrouwelijke charme maar blijven in alle omstandigheden elegant en stijlvol! De campagne is modern, sexy, gedurfd en brutaal.

Alle ingrediënten zijn vermengd om GATSBY: de It Bag van de collectie op te voeren, geraffineerde details, trendy prints, soepele kalfsleder en tijdloze modellen. Deze sexy GATSBY vrouw gaat de crisis met stijl te lijf met een tas vol optimisme!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties