0

Amsterdam – Drew, Drew, we love you. We kunnen er niets aan doen, maar we worden gewoon vrolijk van de goedlachse actrice Drew Barrymore.

Het gaat ook goed met de 36 jarige actrice, want zowel op acteer-, als op modegebied is ze volop aan de slag. Zo is Drew ook het gezicht van de nieuwe herfst campagnes van het Amerikaanse warenhuis Neiman Marcus.

De actrice heeft de eer om in de campagnes te stralen en de aller nieuwste schoenen en accessoires te dragen. Neiman Marcus schiet deze campagne altijd in de vorm van een zestien pagina lange pictorial en dit is de eerste keer sinds 1994 dat de winkel geen ‘gewoon’ model heeft gekozen voor de campagnes. Volgens de woordvoerders van Neiman Marcus is Drew het perfecte model, omdat ze sterk is en vrouwen zich met haar kunnen identificeren.

Drew in de nieuwe campagne van Neiman Marcus

De shoot is geschoten in de ‘New York Street’ in de Paramount Studio’s in LA en de foto’s hebben een klassiek, maar toch stads gevoel. In de beelden draagt Drew onder andere Gucci, Lanvin, Tom Ford, Valentino en Burberry Prorsum. Zucht, wij kijken kwijlend toe..

Drew in een beeldschone jurk

Laten jullie ons weten wat jullie van deze beelden vinden? We zijn heel benieuwd!

www.neimanmarcus.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties