0

Amsterdam – Of je nou fan bent van de wintermaanden bent of niet; elke winter staan we weer te springen wanneer we de eerste beelden van de opkomende spring/summer campagnes zien.

Vorige week lieten we je de eerste beelden van de prachtige Louis Vuitton campagne zien en vandaag is het tijd voor Prada, Burberry en Versace, namen die het hart van menig modeliefhebber sneller doet kloppen. Waaronder die van ons, lente en zomerkriebels anyone?

Laten we direct beginnen met Versace, waarin we de genetisch gezegende Gisele Bündchen kunnen bewonderen terwijl ze zich bij het zwembad begeeft in een witte ensembles. We like!

Fotograaf: Mert & Marcus


We gaan verder met de kleurrijke campagne van Prada.  Nieuwe gezichten Natasha Poly, Meghan Collison, Elise Crombez, Ymre Stiekema and Katryn Kruger schitteren in de meest vrolijke outfits. Als je hier geen zomergevoel van krijgt, weten wij het ook niet meer.

Fotograaf: Steven Meisel

Van vrolijke zomerkleuren en luchtige outfits gaan we naar donkere kleuren, de spring/summer 2012 campagne van Burberry staat in natuurlijk in het teken van de legendarische trenchcoat. Niet alleen zien we het klassieke model, we zien namelijk ook de nieuwe trench coat!

Fotograaf: Mario Testino

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties