0

Amsterdam – Echte make-up kenners weten dat Bobbi Brown symbool staat voor het geloof in de natuurlijke schoonheid van alle vrouwen, die met de juiste beautyproducten het naar een nog hoger niveau willen tillen.

Hun nieuwste campagne genaamd Pretty Powerful zal deze maand gepresenteerd worden in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Israël en Zuid-Afrika. Hiermee wordt schoonheid geviert van de vrouwen met al hun verschillende achtergronden. Twintig uitverkorene echte vrouwen, die gekozen zijn door Bobbi zelf, delen hun inspirerende verhalen naast foto’s en video’s.

Maar ook jij kunt het gezicht worden van deze campagne! Wat moet je doen? Ga naar de Facebook-pagina van Bobbi Brown Nederland, plaats een foto van jezelf en zeg waarom jij Pretty Powerful bent. Behoor jij tot de top vijf van de deelnemende landen? Dan reis je af naar Parijs waar Bobbi zelf de uiteindelijke winnares kiest die vervolgens naar New York gaat, een masterclass krijgt en een unieke photoshoot. En wie weet dus zelfs een rol in de nieuwe campagne!

Over de nieuwe campagne vertelt Bobbi: “Ik ben van mening dat schoonheid in alle leeftijden, kleuren, vormen en maten komt. Ik hoop dat deze campagne vrouwen zal laten zien dat ze allemaal mooi zijn op hun eigen manier. Pretty Powerful zijn is veel grootser dan schoonheid. Het gaat over zelfvertrouwen en de weg die je neemt om het te bereiken.”

www.bobbibrowncosmetics.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties