0

Amsterdam – Moeilijke kapsels lijken verleden tijd. In de nieuwste campagnes van grote modemerken zien we bijvoorbeeld vrolijke krullen en een stijlvolle bob. En het mooiste van alles: ze zijn makkelijk na te maken.

Voor prachtige krullen zoals bij Dior maak je een middenscheiding en grove krullen met rollers of een krultang. Bally’s stijle look krijg je door een zijscheiding in je haar te maken en het stijl te föhnen of te bewerken met een stijltang. Een klein beetje wax zorgt voor de mooie glans.

Dior

Bally

De bob van YSL krijgt een retro-twist door de knikjes in het haar. Maak een scheiding in je natte haar en doe er knipjes in, net boven je oren. Laat het haar drogen, verwijder de knipjes en voilà: een stijlvolle bob. Voor de prachtige krullen van Roberto Cavalli bewerk je je eigen krullen met een product voor de beachlook. Heb je geen krullen? Pak dan een krultang en krul een plukje haar er één of twee keer omheen. Vervolgens draai je je haar in tegenovergestelde richting om de krultang. Dit herhaal je tot aan het einde van je haar bent gekomen. Door in tegengestelde richting te werken, krijg je een natuurlijk uitziende krullenbos.

Cavalli

YSL

Welke haarstijl spreekt jou het meeste aan?

(Linda Canter)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties