0

NEW CALL: Brillendragers opgelet! Amsterdam – Eindelijk wordt er ook aandacht gegeven aan de brildragende fashionista. Vroeger werden mensen met een bril al ‘Nerd’ gezien. In deze tijd is dat wel anders, brillendragers worden juist geëerd! Specsavers komt met de ‘Brildrager van het jaar 2010′ verkiezing. Hierin roept styliste Dyanne Beekman brildragers op om mee te doen aan de landelijke actie.  Dyanne neemt dit  jaar plaats in de professionele jury van de modellenwedstrijd voor brildragend Nederland. “Wij zijn op zoek naar dé ambassadeur van brildragend Nederland”, zegt Dyanne Beekman. De winnaar mag ons land vertegenwoordigen op de internationale finale in Londen en krijgt een persoonlijk stijladvies van het creatieve team van Beekman.

Alle brildragers vanaf 16 jaar kunnen zich inschrijven tot 12 augustus via www.brildragervanhetjaar.nl en zijn of haar leukste foto met bril mailen naar [email protected].

Specsavers kiest 12 finalisten waaruit 9 september een finalist wordt gekozen! Dus haal alles uit de kast en schrijf je in!

NEW CALL: Brillendragers opgelet!

www.brildragervanhetjaar.nl

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties