0

Amsterdam – Transmission is een trendy merk, verkrijgbaar in meer dan 180 winkels! Transmission breidt haar collectie uit met diverse labels en is daarom op zoek naar een brandmanager!

Als brandmanager ben je verantwoordelijk voor de lancering, positionering en de verkoop van het label. Je ontwikkelt een verkoop- en marketingstrategie, stelt targets op en implementeert deze met succes.

Behalve bij de sales ben je ook nauw betrokken bij styling en het collectioneren, maar ook bij de marketing en merchandising. Je communiceert in nauw overleg met de directie over je ideeën voor positionering, groei, collectie- en prijsopbouw. De eerste jaren ben je zelf actief in de verkoop als salesrepresentative. Na een groei van naamsbekendheid en de omzet van het label is er de mogelijkheid om door te groeien naar salesmanager!

Wie zoekt Transmission?
Je hebt ervaring met het opbouwen van een sterk modemerk. Je hebt aantoonbare recente en bruikbare ervaring in de verkoop aan jeans retail. Je denkt mee en vooruit over de groei van de organisatie. Je houdt van reizen. Je bent zeer zelfstandig, commercieel sterk en resultaatgericht.

Zie jij jezelf hierin terug? En wil jij met een enthousiast team werken voor een organisatie die veel doorgroei mogelijkheden biedt? Dan is dit jouw missie! Mail snel je sollicitatiebrief, motivatie, CV en foto naar [email protected]

NEW JOB: Looking for a new mission?
Kijk voor meer info op: www.europell.nl

(Georgina Schrama)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties